De Maaskantine

Het zonovergoten terras van de Maaskantine

Door: Mireille Blommaert – 01/09/2022

Contactgegevens:

Plantagelaan 2
3063 NG Rotterdam
Telefoon: 06 – 3048 4560
Email: info@demaaskantine.nl

Openingstijden:

maandag

gesloten

gesloten

dinsdag

gesloten

gesloten

woensdag

gesloten

gesloten

donderdag

gesloten

gesloten

vrijdag

gesloten

gesloten

zaterdag

gesloten

gesloten

zondag

gesloten

gesloten

Review

Ons bezoek aan De Maaskantine

De Maaskantine is een buitenrestaurant aan de Maas. Het kleurrijke terras is ruim opgezet met picknicktafels, zitzakken en ligbedden. Dit geeft je een ultiem vakantiegevoel aan de rand van de stad. De sfeer is er ongedwongen. Vanaf het terras heb je een waanzinnig uitzicht over de stad.

Bestellen doe je aan de bar. Wel zo makkelijk dan hoef je niet de wachten op de bediening. Drankjes kun je meteen meenemen. Eten wordt aan tafel geserveerd.De bediening is vriendelijk, attent en maakt tijd voor een praatje.

Vakantiegevoel

Wij waren er op een donderdagmiddag aan het einde van de zomer. Het plan was om even wat te drinken maar we zijn gebleven om te eten. De kaart is klein met een aantal menuspecials. Als borrelhap namen we Pimenton de Padron. Dit draagt bij aan het vakantiegevoel. Deze werd geserveerd met knoflook/paprikamayonaise. Een bijzondere combinatie maar een aanrader. Om de honger te stillen gingen we voor de mosselen en de garnalenburger. Beiden specials deze vind je ook op Instagram. De mosselen werden geserveerd met friet/patat en een salade. De garnalenburger werd geserveerd op een knapperig brioche broodje, besmeerd met avocadocreme. Voor extra groente hebben we er nog een salade bij besteld.

Pluspunten

  • Fantastisch uitzicht
  • Goede vibe
  • Perfect eten voor bij je drankje
  • Attente bediening

Verbeterpunten

  • Prijzen van bier zijn net iets te hoog