beoordeling: 7.5

Stadshaven Brouwerij

Interieur van de Stadshavenbrouwerij

Door: Jaap van ‘t Hof – 19/08/2022

Contactgegevens:

Galileistraat 24
3029 AM Rotterdam
Telefoon: 010- 307 6838
Email: info@stadshavenbrouwerij.nl

Openingstijden:

woensdag

15:00

22:00

donderdag

15:00

22:00

vrijdag

12:00

00:00

zaterdag

12:00

00:00

zondag

12:00

22:00

Review

Biertjes happen

Dit is de uitgelezen plaats om met je vrienden, familie of collega’s lekker biertjes te gaan happen en ook nog eens lekker bij gaan eten. Want als ze iets goed begrepen hebben bij de Stadshaven Brouwerij in Delfshaven dan is het dat wel.

Veel ruimte

Grote tafels overal. Lekker veel ruimte om aan te schuiven. Of het op nu binnen is of op het sfeervolle terras van de Stadshaven Brouwerij. En over terras gesproken! Wat een uitzicht daar aan de Marconistraat. Je ziet de bootjes voorbij varen op het water en met alle bedrijvigheid die aan deze pier van de fruitterminal heerst kan je de hele dag genieten

Eten dat bij bier past

En wat kan je zoal eten zal je denken. We zijn immers in een brouwerij? Helemaal niets mis mee. Wij aten een heerlijke gegrilde dorade, een sappige hamburger en een ibericostuk. En wat te denken van de enorme plank met mooie oude kazen, serranoham en nog veel meer! De prijzen liggen in verwachting met de kwaliteit.

Doordrinkbaar

De biertjes dan? Daar raak je niet snel op uitgekeken. Onze favoriet: De Kraken Blond. Een heerlijk doordrinkbaar biertje die je het hele haar kunt drinken maar excelleert op een zonnige dag wanneer de bootjes aan je voorbij gaan op het terras.

Pluspunten

  • Heerlijk bier
  • Super terras met fenomenaal uitzicht op de havens
  • Ruime opzet

Verbeterpunten

  • Iets afgelegen